MITT ÅR 2019 - Janurari-april

JANUARI

Januari:

Året startades inte kanske värst bra om jag ska vara helt ärlig.Här i början av året var jag sjukskriven från skolan och jag mådde verkligen inte bra alls.Så hela Januari och Februari spenderades sovandes hemma inprincip, enda gången jag lämnade huset var närjag och Emma skulle ses och typ kolla på film. Så denna perioden är kanske inget jag jättegärna tittar tillbaka på men samtidigt visar den ju hur lång jag har kommit.

Något roligt som däremot hände i Januari var när pappa fyllde 50 och familjen åkte till Steam Hotell och bodde där några dagar och bara njöt och spaade. Det var så härligt och vi hade det så mysigt!FEBRUARI

Februari:I februari låg jag fortfarande sängliggandes hemma och var ännu inte tillbaka i skolan så inte värst mycket hände här heller men vi var på skidresa i Norge vecka 7 som vanligt och hade det riktigt mysigt! Den resan kom verkligen behövligt för min del, trots att jag inte hade mycket ork alls var det väldigt mysigt att komma iväg lite med familjen.I Februari beställde jag även hem första lasset av balklänningar hahaha.....

MARS

Mars:

I Mars gick jag äntligen tillbaka till skolan, jag mådde nu lite bättre och kände att det var dags, givetvis hade jag sjukt mycket efter mig och det blev sjuk kontrast att komma tillbaka till skolan, jag gick några timmar i veckan till att börja med och jag var sjukt stolt över mig själv för det lilla jag klarade av. Så jag började sakta men säkert komma tillbaka, ta ikapp skolarbete, fixa med studentkomitten osv.

APRIL

April:

I April fick Sverige äntligen se lite sol igen och det var några riktigt fina dagar här där jag och Emma gick på promenader i solen bland annat. Även påsk på Orust och det kändes verkligen som sommar, jag älskar påsk när det är fint väder men i Sverige kan det ju lika gärna snöa på påsk haha man et ju aldrig lixom.

Gillar

Kommentarer