Mitt hus på omslaget av Allt i hemmet

Innehåller annonslänkar


Hej på er!

Nu måste jag ta och tipsa igen om en så jäkla bra tjänst som jag har använt ett tag nu! Detta är en app där man kan läsa alla olika tidningar Direkt i mobilen! Hur smidigt?? Jag har alltid sen jag var liten älskat att läsa tidningar på kanske semester eller sitta och bläddra igenom mormors skvaller tidningar. Men det är väldigt sällan nu det senaste som jag faktiskt tar och går och köper mig en tidning. Vilket faktiskt är väldigt tråkigt.

Men sen jag hittade denna appen har jag verkligen läst tidningar hela tiden, så perfekt om man sitter på bussen tillexempel, eller att man bara helt enkelt behöver fördriva tiden.

Ni kan dessutom hitta upplagan av när mitt hus var med på framsidan av Allt i hemmet, Sveriges största inredningstidning, där vi också var med på ett ca 10 sidor långt repotage i tidningen. Så kul! Tidningen säljs ju inte längre i butik men därför är det så kul att man fortfarande kan läsa den i appen!

Nu har jag fixat ett erbjudande för er, där ni kan få en hel månad på denna appen för endast 9 kr! Och i vanliga fall kostar det 99 kr/mån. Så hur bra?? För att ta del av det erbjudandet måste ni använda er av min länk som ni hittar HÄR när ni registrerar er!

Så gör som mig och skaffa denna sjukt smarta app HÄR

Puss och kram


Bilden till höger är mitt hus - på omslaget! :)

Gillar

Kommentarer

mynameisjossan
mynameisjossan,
Ditt hus är väl inte på omslaget? Du vill bara att fler ska gå in på din blogg och skaffa den här tjänsten. Inget illa menat, men visa var ditt hus är på omslaget. Hoppas du får en fin kväll och natt. Ha det gött, förlåt om jag låter arg, men det är jag inte.
nouw.com/mynameisjossan
ebbabergqvist
ebbabergqvist,
Hejsan! Jo mitt hus är på omslaget, precis det jag la ut bild på om du kollar på bilderna jag la upp! Så kolla gärna innan.. 😊
nouw.com/ebbabergqvist