Mitt i packningen

Hej på er!

Hoppas ni har sovit gott för det har jag, det var längesen jag sov såhär bra. Jag är fortfarande sjuk men jag känner ändå att jag är på bättringsvägen vilket känns skönt nu inför resan. När jag vaknade så var det så himla fint väder och det är det fortfarande, första gången man ser solen sen September typ haha. Så skönt att det går mot varmare tider nu och snart vår!

Men nu åker jag mot kylan, imorgon åker på äntligen på skidresa och jag är så himla taggad, hotellet ser jättemysigt ut och det har ett spa, så skönt att sätta sig i en jacuzzi efter en dag i backen. Det känns lite tråkigt att jag inte ska till Val T som många andra, tanken var att jag skulle dit men Kitas anordnar ingen resa dit så därför blir det skidresa med familjen som vanligt, dock så ska min moster och Co följa med vilket ska bli så mysigt. Jag tänker att jag kommer kunna åka till alperna när jag vill i framtiden så det är lugnt, förhoppningvis åker jag nästa år.

Vårt allrum är nu kaos när vi håller på att packa, det blir ju så mycket när det är skidkläder som tar så mycket plats. Jag är så galet nöjd med allt jag köpte igår, provade det nu på morgonen och det blir riktigt bra.

Planerna idag förutom att bli frisk är att packa klart, städa rummet så att det är fint när jag kommer hem, blogga en massa och sen ikväll ha en liten spakväll för det kan jag verkligen behöva. Sen vill jag även hinna ta brun utan sol så man inte ser hur blek jag egentligen är haha. 

Kram

Gillar

Kommentarer