Mitt vardagliga smink- önskat


1. Först och främst tar jag primer, och denna är ifrån BareMinerals och den är jätte bra. Jag tar den på de ställerna där antingen huden flagnar eller där jag vet sminket håller sämst. Detta är en såkallad silikon primer vilket betyder att när du tar på den så sjunger den inte in i huden som en kräm den blir istället len och lägger sig ovanpå.

2. Efter primern så täcker jag eventuella finnar och rödheter med denna concealer från BareMinerals i färgen Light 1 ,den är ganska tjock och täcker väldigt bra. Jätte nöjd med denna verkligen.3. Efter det så tar jag min mineral foundation från Bareminearals i färgen fair i hela ansiktet för att jämna ut hela huden och få en jämn färg, sedan tar jag min age Rewind concealer i färgen light från Maybelline(4.) under ögonen. Och fäster sedan det med mitt transparanta puder från BareMinerals.5. Sedan använder jag mig av mitt bronzer från Elf i färgen st lucia och bara bronzar upp mina kindben.

6. Denna använder jag bara ibland jag när jag vill ha lite highlighter och extra färg på samma gång. Den är från milani och är i färgen Coralina.7. Detta är mitt absoulta favorit rouge, det ger helt med lagom färg och färgen är inte allt för rosa och inte heller för mörk. Den är från BareMinerals i färgen The one.Jag använder inte båda dessa det är varken eller.

8. Denna har jag använt ganska länge nu det är en liten ögonskuggspalett från kiko i färgen 900 den har verkligen den perfekta färgcombon för enkel och bas sminkning. 2 ljusa färger och en lite mörkare brun till globlinjen. Älskar denna för den är så enkel att få snyggt.

9. Men nu har jag dock köpt denna nya palett från Sleek i färgen Au naturel och detta måste vara den bästa palett jag någonsin ägt. Perfekta färger till både vardags och finare tillfällen. Använder jag denna i skolan så tar jag bara en ljus färg över hela ögonlocken och sedan en av de ljusbruna i globlinjen.10. Finns inte så mycket att säga om denna eyelinern forutom att den är jätte bra, den är väldigt enkel att applicera och väldigt enkel att göra snygga vingar med. Det är Isadoras Colorful eyeliner i färgen Black.

11. Till ögonbryn så nvänder jag anastasias Dipbrow pomade i färgen Blonde.. och detta är den bästa ögonbrynsprodukt jag använt, färgen passar mig jätte bra och det är eneklt att forma sina ögonbryn själv.12. Jag har provat många många mascaror och hittills så är denna den bästa. Den har en extra svart färg och har två delar på sin borste så man kan variera med så man får långa fransar med effekt. Mascaran är Isadoras Grand Volume lash Styler i färgen 40 Black


Hej! Hade nämligen fått några frågor om jag kunde visa mitt vardagliga smink, och detta använder jag varje dag, eller gjorde iallafall. För nu försöker jag trappa ner lite på sminket. Men detta använder jag nästan alltid! Puss

Gillar

Kommentarer