Mysfika med mamma & bounce

Hej på er!

Igår efter skolan så åkte jag in till Frölunda Torg med mamma och så bjöd jag henne på en lunch i försenad morsdag present, mysigt och väldigt gott! och jag fick ett så himla fint halsband av min mamma med en g-klav på, jag ska ju tatuera in en g-klav på min 18års dag så jag blev verkligen jätteglad! Sen gick vi vidare och kollade inne i affärer och jag köpte några fina smycken som jag är jättenöjd med! Sen var det hem igen och vila en stund innan våra familjekompisar ifrån Norge kom och som ska bo hos oss hela helgen, mysigt!

Vaknande runt 8 idag och sen gick vi upp och åt en gemensam frukost alla innan vi drog på oss träningskläderna och åkte till den nya trampolinhallen bounce, det var superkul verkligen och bra träning! Vi åkte sedan vidare mott slottskogen där vi åt lunch, jag åt en så sjukt god fisk och skaldjurs soppa, den var verkligen helt magisk!!

De andra åkte vidare mot stan men jag kände att jag inte ville gå i stan i träningkläder och jag behövde komma hem, nu tänkte jag ta en dusch innan jag tänkte sätta mig och göra mig iordning lite, vi ska inte göra något speciellt ikväll men jag känner bara för att sitta o fixa mig lite, tycker det är så himla mysigt, speciellt med gamla Justin Bieber låtar i högtalarna haha.

Kram


Gillar

Kommentarer

johnssons
johnssons,

Så härliga bilder<3

nouw.com/johnssons
villateaberg
villateaberg,
Tack fina du❤️för lunchen & trevligt sällskap
nouw.com/villateaberg