Mysig lunch med familjen

​Hej på er!

Har verkligen haft en supermysig dag idag och nu är det även äntligen helg men också påsklov!!! Insåg dock nu att detta blir mitt sista påsklov..:O men men man får njuta så länge det varar haha;) 

Jag var iallafall hemma även idag, mådde verkligen inte bra så kunde inte ta mig iväg till skolan, ibland är det så och jag har verkligen lärt mig att lyssna på min kropp och låta mig själ vila när jag verkligen behöver det, något jag aldrig gjort tidigare och det gick ju sådär med det.. Iallafall så har jag bara haft en dag hemma först där jag vilat och tagit tag i lite skolsaker osv, men sen vid lunch åkte jag mamma och pappa in till stan där vi hämtade upp Tea från skolan för att sedan åka vidare till Avenyn där vi sedan satte oss på Joe Farellis och käkade lunch. 

Jag har inte ätit där på ett tag men det var verkligen supergott och det fanns många alternativ på lunchmenyn, tips! Jag körde på en vegetarisk lasagne som var supergod verkligen! Efter vi ätit upp så gick vi vidare till HM en snabbis där jag köpte mig lite nya örhängen, har ju tyvärr ett shoppingberoende när det gäller smycken haha, något jag måste sluta med...

Jag hann inte vara hemma mer än en timma innan jag åkte och hämtade upp Emma för att sedan åka tillbaka in till stan för att gå på bio. Vi var på premiären av den nya filmen After och GUD vad bra den var! Jag grät och grät för den var så jäkla bra asså, lätt en av de bästa filmerna jag sett! Däremot tyckte Emma de va den sämsta filmen hon sett hahaha men ah så kan de gå. Jag tycker iallafall att ni definitivt ska se den! 

Jag har nyligen kommit hem igen och satt mig i soffan för att bara sätta på någon film eller så och vila hela kvällen. SÅ skönt!

Kram

Gillar

Kommentarer