Myskväll

Hej på er!

Förra veckan så hade jag Emma, Tove och Alma en liten myskväll mitt i veckan hemma hos Alma som nu flyttat hemifrån till en så himla fin lägenhet! Det är så kul för både jag Emma och Tove bor ju nära varandra och Alma har bott över 1 timma bort men nu bor hon bara 5 min bort med vagn, så kul! Och det var första gången jag fick se lägenheten och den var så himla fin, en sån skulle jag också vilja ha i framtiden!

Vi hade det iallafall super mysigt och köpte sushi och åt massa gott godis och snacks. Tycker det är extra mysigt när man gör sånna här saker under veckan, känns som att man njuter av det mer då. Så det tycker jag verkligen man borde bli bättre på, självklart behöver det inte alltid vara onyttigheter utan det finns ju så mycket saker man göra för att lyxa till det under veckan.

Kram

​Allt godis och snacks kommer ifrån hemsidan Klippkungen som har ett brett utbud av snacks, dricka och godis. Perfekt om man ska ha en lite större middag eller fest att få allt hemskickat. Ni hittar dem HÄR

Gillar

Kommentarer