Nordic Invasion julkalender

Hej på er!

Som jag skrivit innan så är jag Nordic Invasions ambassadör för 2018 och jag ska ju själv åka med dem till Rhodos nästa sommar!

Nu är det ju juletider med julkalender på TVn men det är inte den enda iår, Nordic Invasion har nämligen sin egna och släpper varje dag nya erbjudanden på sin hemsida! Erbjudandena är riktigt bra och jag tycker verkligen ni borde kika in dem! Jag tänker att jag delar några av de luckor som varit hittills och deras erbjudande men även dagens! Framöver kommer jag dela med mig här på bloggen när det kommer riktigt bra erbjudanden! Om det är så att ni är intresserade av att boka så får ni gärna höra av er till mig så att erbjudandet kan registeras! Ni kan höra av er till mig på DM på instagram: ebbaabergqvist eller på Facebook där jag heter Ebba Bergqvist (jag skickar med länken till min FB då det finns två i mitt namn. https://www.facebook.com/ebba.bergqvist1

Ni hittar deras hemsida HÄR

Om ni vill läsa mer om Nordic Invasion och om mina åsikter läs HÄR

Kram

I den första luckan av Nordic Invasions julkalender finner vi 600 SEK rabatt på resor till Ayia Napa med avresa i augusti. Ange bokningskoden "AYIANAPA" och få hela 600 SEK rabatt per person vid avresa i augusti.

Erbjudandet är giltigt t.o.m. 1 december kl 23:59.

Öppningen av lucka tre ger gratis Summer Invasion-kryssning. Erbjudandet gäller vid avresa från Köpenhamn till valfri destination. Summer Invasion är Nordens största partykryssning med profiler, DJ's, Crew, dansgolv, Beer Pong och uppträdanden varje kväll. Läs mer om Summer Invasion-kryssningen här. Ange bokningskoden "SUMMERINVASION" för att ta del av erbjudandet.. Erbjudandet är giltigt t.o.m. 3 december kl 23:59.

I lucka nummer fem erbjuds gratis frukost på alla resor till hotell:

Vistasol, Magaluf (värde 495 SEK)
Pavlinia, Ayia Napa (värde 395 SEK)
Erbjudandet är giltigt t.o.m. 5 december kl 23:59.

Ny lucka nya möjligheter. I lucka nummer sex finner vi en grupprabatt på hela 10 000 SEK vid bokning av minst 15 personer. Rabatten gäller på en valfri resa. Gruppbokningen måste utföras via mejl till info@nordicinvasion.se. I mejlet anger du vilken resa du vill boka samt bokningskoden "GRUPPRABATT". Erbjudandet är giltigt t.o.m. 6 december kl 23:59.


Gillar

Kommentarer