#nouw30daychallenge

Hej på er!

Det är så att Nouw har en tävling samt utmaning mellan Januari och Februari där man ska blogga varje dag i 30 dagar och under denna tiden utvecklas med sitt bloggande.

Något jag vill bli bättre på är att kunna skriva av mig på bloggen och att skriva mer inlägg om mig och om hur jag vill utvecklas. Därför har jag valt att göra dessa 30 dagar till en utmaning till mig själv. Alla gör ju Bucketlists nu för tiden och istället för att göra en för hela detta året eller för livet så tänkte jag att jag ska skriva ner punkter som jag ska göra under dessa 30 dagar, vad tycker ni om det? Jag har kommit på lite punkter hittills och jag tänker att jag kommer fylla på om jag kommer på fler, ni kan även ge förslag om ni har några så ska jag försöka göra alla dessa innan de 30 dagarna är slut.#nouw30daychallenge

Min bucketlist för dessa 30 dagar:

- Hitta tillbaka till träningen och tycka det är kul

- Ha en mobilfri dag

- Läsa/lyssna på en bok, och detta tänkte jag göra via nextory som ni hittar HÄR , det är en app där ni kan lyssna men även läsa böcker, så smidigt och jag har själv använt denna app mycket under 2017. Jag har även en rabattkod till er som heter Bergqvist, ni kommer till erbjudandet via denna länk HÄR den ger er 30 dagar att lyssna eller läsa gratis! Så himla bra! Ni behöver skriva in era kortuppgifter men det dras inget förens provmånaden är slut om ni då väljer att använda nextory! Rabattkoden gäller fram till 28/2!

- Boka en resa

- Bjuda någon på något fint

- Prova en maträtt jag aldrig trodde jag skulle gilla

- Gå på min första körlektion

- Lära mig att laga någon god rätt och bjud sedan någon/några på det

- Göra en bucketlist för 2018

- Starta företag

- Publicera ett inspo inlägg i veckan

- Börja med hiss och diss varje vecka på bloggen

- Skriva av mig mer på bloggen

- Planera hur jag ska fira att jag bloggat i 10 år

- En nyttigare vecka

- Yoga/meditation minst 3 min varje dag innan skolan

- Spela in en cover

- Köpa en trisslott i veckan

- Gå på en massage

nouw.com/nouw30daychallenge

http://nouw.com/nouw30daychallenge Ni kan läsa mer om tävlingen HÄR

Gillar

Kommentarer