Ny uppdatering om renoveringen

I samarbete med trendcarpet


Som jag berättat det senaste så älskar jag ju inredning och just nu håller jag ju även på med att renovera mitt rum eftersom att jag älskar att då och då göra om och byta ut inredningsprodukterna. Jag tycker verkligen inte att man behöver köpa nya möbler hela tiden utan att det räcker med att byta ut detaljer som till exempel textilier eller prydnads produkter och bara detta gör så att det blir som ett helt nytt rum tycker jag! Som jag skrev mitt senaste inlägg kring min mini renovering av mitt rum så har jag nu gjort en tavelvägg som jag är jättenöjd med Men även att jag håller på och kikar på lite speglar samt att förra veckan så köpte jag även två nya soffbord eller A det är ett soffbord men i form av ett satsbord - alltså ett soffbord i två delar! Mitt nästa projekt är att införskaffa mig en matta, Så jag har egentligen varit över allt nu och försök hitta den perfekta mattan! Jag vill gärna ha någon som är skön och gå på och fluffig och jag tänker mig att jag ska ha den under min soffa alltså i första delen av mitt rum, men sedan även skulle vilja ha en under min säng men jag tänker att jag får prioritera Och då är absolut prio ett en matta under soffan. Min plan är att jag ska byta ut min mörkgrå soffa till en ljusgrå i sammet eftersom att mina textilier i min säng är ljusgrått, sen är även mina nya soffbord i svart så därför tänker jag mig att jag vill ha något lite mer naturfärgat när det kommer till mattan för att få upp den varma färgen i rummet - vilket får det att kännas mer ombonat. Och därför har jag tittat på mattor som är åt de beiga hållet, fast med något svart i så du bryter av och även som matchar ihop med borden.

Jag Tycker verkligen mattor gör så mycket till ett rum och får det att känna så mycket mer ombonat och mysigt och jag har varit väldigt dålig på att införskaffa mig en matta till mitt rum för jag inte tidigare haft det men jag känner verkligen att det kommer göra en stor skillnad till rummet och framförallt eftersom att jag har ett gammalt trägolv - så är det även smidigt att mattan även skyddar golvet.

Så jag tänker att jag visar några av de mattor jag kikat på hos trendcarpet som har så extremt mycket fina mattor för alla rum och människor. Och gör sen som mig och införskaffa dig din matta hos trendcarpet som ni hittar HÄR !

Mattan jag kikar på hittar ni HÄR


KramGillar

Kommentarer