Nya tankar kring renovering

I samarbete med BGA fotobutik


Hej på er!

Som ni säkert vet vid detta laget så är jag sjukt inredningsintresserad och älskar att göra om, kika på inredning och fixa och dona på mitt rum. Jag har nog alltid haft inrednings som intresse eftersom att min mamma är väldigt intresserad i det och är väldigt duktig på det - tack vare mamma vårt hus var med i Allt i hemmet;)

Och som jag skrev i mitt senaste inredningsinlägg så vill jag så gärna göra om lite på mitt rum och renovera där just nu och i denna jakt på ny inredning har jag stött på hemsidan bga fotobutik som har så extremt mycket fina speglar!! Dem har speglar i alla möjliga former, storlekar och som passar för alla. Dem har hela 200 olika speglar!!??

Just nu är jag HELT besatt av runda speglar och tycker det är så galet snyggt och hade jag inte haft snedtak som väggar hade jag lätt köpt en sån riktigt stor! Så snyggt att ha tex i hallen eller vid sminkhörnan!

Jag själv tänkte klicka hem någon av de mindre speglarna så att jag kan få plats med den precis ovanför mitt sminkbord, för just nu har jag en jättetråkig och gammal spegel där.

Men tänk hur snyggt att göra en hel spegelvägg??? Mamma pratar om att göra det här hemma och jag tror verkligen att det skulle bli sjukt snyggt, det som speglar gör som är så sjukt smart är ju att de får rummet till att kännas så mycket ljusare men också framförallt större! Så smart om man typ flyttat hemifrån, bor i en liten lägenhet och vill få den att kännas lite rymligare!

Så gör som mig och kika in deras fantastiska inredning och framförallt speglar! Ni hittar dem HÄR ! Jag tänker att jag visar lite inspo jag haft till inredning det senaste när det kommer till renoveringen av mitt rum!


Kram

Gillar

Kommentarer

elinelmersson
elinelmersson,
Men åhhh så fint och så sjukt spännande!!
nouw.com/elinelmersson