Nytt hår + VALDAG


Hej på er!

Nu är snart även denna helg slut.... men först och främst är det ju faktiskt en av de viktigaste dagarna idag - VALDAG!! Så glöm int att rösta om du får det! För min del är det ju mitt första val som jag faktiskt får rösta i och jag som faktiskt är väldigt intresserad i poltik och tycker det är väldigt spännande har faktiskt sett fram emot denna dagen. Har senaste månaderna varit rätt bestämt och övertygad om vad jag ska rösta på så för min del har det inte varit någon stress inför denna dagen, däremot har jag inte varit lika påläst om tex landstingsvalet men nu är jag bestämt och på iallafall riksdagsvalet och kommunvalet röstar jag Centern. Måste ändå erkänna att jag som många andra nog är väldigt nervös inför att se resultatet inatt, om SD skulle få majoritet så flyttar jag nästan ut ur landet känner jag mest spontant... Dock lär ju förhoppningvis inget parti välja att samarbeta med dem om de skulle vara så att den situationen skulle ske, eller det får man ju hoppas på iallafall. Oavsett hur det sker ikväll så lär det ju säkert bli en väldigt svår parlamentisk situation....

Till något helt annat - häromdagen var jag äntligen hos frisören efter att inte ha varit där på 3 månader, fräschade upp med nya slingor i utväxten, nyanserade det kallt och klippte ca 3 cm. Är supernöjd som vanligt och känns så fräscht. Jag går hos Hår och Sånt på Frölunda Torg och det kan jag verkligen tipsa om, dem är superduktiga!

I helgen har jag bara varit med kompisar och haft det supermysigt och tagit det lugnt, sååå skönt och välbehövligt. Mamma och pappa sov borta inatt och kommer hem när som och då ska vi ta oss och gå och rösta på min gamla låg&mellanstadieskola. Förutom att rösta så har jag såå himla mycket att göra idag, var ju sjuk nästan hela förra veckan och ligger därför efter i flera ämnen + att jag har 2 prov denna veckan som är rätt stora, så för min del blir det nog rätt mycket plugg idag.

Hoppas ni får en supermysig Söndag!

Kram

Gillar

Kommentarer