Onsdag på Donner


Hej på er!

Denna dagen har hittills varit väldigt lång... Var hemma halva dagen i måndags och även hela tisdagen på grund av att jag inte blivit frisk. Idag stod antagningsprov på Donner på schemat, då jag har sökt Donner estet musik som ett av mina val så var jag tvungen att åka dit och sjunga för en jury samt göra ett gehörsprov och en intervju. Var super nervös eftersom jag varit sjuk nu så jag har knappt någon röst och därför inte kunnat öva alls. Men jag tycker ändå att det gick bra, klarade mig igenom hela låten iallafall utan att hosta vilket var skönt. Gehörsprovet tyckte jag faktiskt var ganska svårt men aja.

Var där hela dagen så jag kom hem runt tre, och när jag kom hem så tappade jag upp ett bad och hade lite mini-spa hemma vilket var så skönt eftersom att det snöade så mycket när jag gick från bussen så jag var helt frusen när jag kom hem.

Nu har jag satt mig och börjat plugga och det är vad jag ska göra i någon timma nu tills pappa kommer hem för då ska jag, han och Tea ha lite myskväll med film och något gott.

Kram

Gillar

Kommentarer