Partykryssning från 590 kr?????


Hej på er!

Som ni säkert vet vid det här laget så är jag ambassadör för resebolaget Nordic Invasion och samarbetar med dem. Jag är väldigt nöjd med mitt samarbete med dem och bestämt mig nu för att göra ett ytterligare då dem inte bara har resor över sommaren utan också anordnar en partykryssning nu i Januari. Detta heter Summerinvasion. Förra året blev detta en succé och därför har nu bokningen inför 2018 öppnats!

Det är en kryssning på medelhavet som pågår under 40 timmar, 40 timmar av att ha det hur kul som helst!! Under denna kryssning kommer det bjudas på massor av fest men också en Reunion för de som rest eller jobbat eller ska göra något av detta på någon av Nordic Invasions partyorter Ayia Napa, Rhodos eller Magaluf!

Detta är Nordens största partykryssning och profiler fåra Ayia Napa, Magaluf och Rhodos kommer vara där. Det kommer vara flera grymma artister på plats för att spela, de artister som i dagslägetär LBSB och Ken Ring, hur grymt?

Såhär skriver Nordic Invasion om artisterna:

LBSB

Vi kan stolt presentera LBSB - Lika bär smakar bäst! Gruppen har under sina tre aktiva år släppt låtar som Aristobär, Pumpa Den och Nattuggla. Samtliga låtar ligger i topp och har som om inte de vore nog sålt platina. LBSB är kända för sina galna live-framträdanden. Räkna med ett uppträdande i klass för sig på Summer Invasion!

Ken Ring

Sedan tidigare är legendaren Ken Ring klar för Summer Invasion. Ken Ring är utan tvivel en av svensk populärkulturs mest omtalade artister. Stenhård rappare, ömsint berättare och en uttolkare av den svenska folksjälen. Efter de stora framgångarna i TV4:s Så mycket bättre är han numera även känd i de breda folklagren. Ken Ring kommer bland annat att bjuda på gamla hits "Nu måste vi dra" och "Ta det lugnt". Över 50 miljoner streams på Spotify talar för sig självt!

Men det kommer även släppas fler artister inom snar framtid så det är bara att hålla utkik!

Såhär skriver Nordic Invasion om detta:

Artister, profiler, DJ's, Crew, dansgolv, Beer Pong och framförallt mängder med sköna människor under ett och samma tak. En atmosfär som inte går att beskriva med ord, den måste upplevas.

Det jag skulle säga gör Summer Invasion så unikt är deras GRYMMA priser, du kan få denna resa från 790 SEK!

Sen är detta även en jättebra möjlighet för dig som vill söka och få jobb på något av dessa resmål, för du har möjlighet att på kryssningen söka detta.

Åldersgräns för denna resa är 18 år.

Om ni vill läsa vad jag tidigare skrivit om Nordic Invasion hittar ni det HÄR

Nordic Invasion hittar ni HÄR

Summerinvasion (kryssningen) hittar ni HÄR

Jag har självklart en rabattkod till er som ger er 200 SEK per person om du bokar en B-hytt där 4 personer är med. Resterande hytter tex B-hytt med 3 pers ger 100 SEK per person. Så med min rabattkod kan du alltså få en kryssning med SummerInvasion från endast 590 SEK, så grymt bra!!!

Rabattkoden är: 501EBBA

Jag antar att ni tycker detta är lika bra som jag gör, och datumet som kryssningen lämnar land börjar närma sig med stormsteg så gå in och säkra en plats NU!!

Har ni några frågor så är det bara att kommentera så svarar jag så fort jag kan!

Kram


Gillar

Kommentarer