Renovering av mitt rum PT1

Hej på er!

Jag har länge pratat om att göra om på mitt rum och byta färgskalor osv och nu har jag äntligen tagit tag i det och börjat! Så jag tänkte mig att det kommer komma lite inlägg då och då kring detta eftersom jag själv tycker det är så kul!

Jag satt för några månader sen och spånade på ideér på pintrest och såg så mycket fina bilder på olika tavelväggar men problemet är att jag bor ju på vinden och har alltså snedtak så jag tänkte att detta inte skulle bli så bra. Men efter att ha mätt och kollat lite närmare på detta insåg jag att det faktiskt kunde bli rätt bra ändå så jag satte mig och kikade igenom Desenios hemsida som har så extremt mycket fina posters i alla smaker. Jag har nämligen haft flera posters därifrån sen tidigare och älskar verkligen alla, men kände att det var dags för en uppdatering!

Och såhär blev det!!! Hur fint blev det inte???? Jag är verkligen så sjukt nöjd och tycker det känns som ett helt nytt rum!

Om ni också vill klicka hem lika fina posters som mig eller kanske någon annan så har jag nu fixat en rabattkod till er ”Ebba25” som ger er 25% rabatt på posters hos Desenio (Gäller ej på ramar, handpicked-/collaboration/ personal posters) och den funkar från och med idag fram till den 16 maj (14-16 maj)! Så skynda in och fynda! Ni hittar Desenio HÄR!

Jag tänkte att jag länkar mina 4 absoluta favoriter här nedan:

MARILYN MONROE SMOKING POSTER

AS ONLY YOU CAN POSTER

GIRL IN WHITE SHIRT POSTER

WATERCOLOR HANDS NO3 POSTER

Kram!


Gillar

Kommentarer

MissJohansson
MissJohansson,
Wow! Så fint! Kram vännen! ❤️
nouw.com/missjohansson