roadtrippnn

Hej på er finisar!


Hoppas allt är bra med er! Med mig är det toppen! Har haft en så otroligt bra sommar hittills, spenderat mycket tid med familjen på Orust, solat, badat och åkt båt. Varit med kompisar och varit på en liten mini resa genom Skåne. Jag tänker att jag nu kommande veckan visa bilder och liknande från vad jag har haft för mig hittills denna sommaren! Jag börjar med att visa massa härliga bilder från min och Emmas lilla resa genom Skåne som vi gjorde för ca 2 veckor sen. Nu när man helst inte ska utomlands så får man göra det bästa av situationen så vi bestämde oss för att kika lite på Österlen osv, har varit där innan men bara med familjen och tycker alltid det är lika härligt och fint så det var mysigt att åka med Emma också.


Vi började vår resa med att åka ner mot Kivik där vi spenderade vår första natt och dag, vi badade och solade, åt plockmat på hotellet till lunch för att sedan åka till Simrishamn där vi åt en god middag.


Dagen därpå åkte vi vidare mot Sandhammaren som ska vara en av Sveriges finaste stränder och det var det VERKLIGEN, helt magsikt. Kändes som att vi var utomlands!


Sedan rullade bilen vidare mot Lund där vi kom fram på dagen, vi checkade in på grand hotell och sedan käkade vi lite lunch och strosade runt i Lund. Såååå otroligt fin stad och jag kan verkligen se mig själv bo där och plugga i framtiden...;) Sen fixade vi oss inför kvällen men trots det slutade det upp med att vi beställde MASSA mat från Foodora till hotellrummet och låg i våra morgonrockar och kollade film och åt. En riktigt mysig kväll ändå!


Sista dagen spenderade vi först till en otroligt härlig hotellfrukost innan vi packade ihop och började rulla hemåt, på vägen stannade vi i Båstad och kikade lite, samt i Kungsbacka där vi shoppade massa haha.

En riktigt mysig liten resa, perfekt längd att bara vara borta 3 dagar så ibland, vi hade det verkligen så mysigt och jag kommer visa massa bilder från dessa dagar samt visa lite tips ifall ni också är sugna på en liten resa genom Skåne.


Puss och Kram

Gillar

Kommentarer