Sista året på Gymnasiet & Helgens planer

Hej på er!

Nu har ju skolan som sagt dragit igång igen och jag går nu då 3an och sista året på gymnasiet, känns så himla kul och spännande med detta året (allt för studenten osv) men samtidigt så känns det som ett evighetsprojekt som aldrig kommer ta slut, gymnasiearbetet och allt. Men men, som alla säger så går 3an väldigt fort så man får passa på och njuta I guess. Vi har iallafall nu gått 2 veckor i skolan och allt har ju dragit igång och är som vanligt, jag läser Samhälle Beteende och därför är det såååå mycket nya kurser för mig nu detta sista året, har typ bara 3 "vanliga" ämnen. Men jag klagar inte för jag tycker de flesta kurser är rätt intressanta just nu ändå.

Hela denna vekcan har jag känt mig helt slut och trött i kroppen, jag som BARA kan sova på natten har lixom somnat varje dag efter skolan. Jag har iprincip bara väntat på att jag ska bli sjuk och natten till Fredag vaknade jag med både feber och världens dunder feber, så det blev ingen skola för mig igår. Det var tråkigt för jag hade roliga planer inför igår som därför blev inställda men men. Vaknade idag utan feber så det är ju alltid något, men min förskylning är typ värre. Natalie fyllde 18 år igår så planerna för idag är att jag Selma och Emma ska göra oss iordning hemma hos Emma innan vi alla tjejer ska hem till Natalie där vi ska äta och föra för att sedan dra ut alla typ 10 ikväll. Har verkligen sett fram emot denna dagen hela veckan och det är så himla tråkigt att jag är sjuk, men planen är att jag inte ska låta det hindra mig och att jag ändå ska följa med på allt. Får väll se hur det går men i värsta fall får jag väll bara dra hem när alla drar ut, men självklart hoppas jag verkligen på att även kunna dra ut. Har faktiskt inte varit ute i Gbg sen innan jag åkte till USA och sen Rhodos. Just sen Rhodos har jag verkligen försökt undvika alkohol och har försökt ta det lugnt, vilket jag verkligen har gjort.

Jag har iallafall precis duschat och gjort silverinpackning i håret (glömde i det så nu får vi väll se om jag är blåhårig) och nu ska jag städa mitt rum, packa, blåsa håret och börja fixa inför att jag sedan runt 14-15 ska hem till Emma. Har INGEN aning om vad jag ska ha på mig ikväll, tycker det är så svårt och veta vad jag ska ha på mig ute nu, men jag hittar väll något. Hoppas ni får en jättebra lördag.

Kram

Gillar

Kommentarer