Sista dagen i Köpenhamn

​Hej på er!

Eftersom vi under Torsdagen inte gick och la oss allt försent så gick vi ändå upp i hyfsad tid och vi var redan ute på stan runt 12 då vi åt frukost på samma cafe som dagen innan. Det var verkligen supernysigt där, så varför inte ta det man vet är bra? haha.

Denna dagen var det tyvärr lite kallare under förmiddagen men det hindrade inte oss för vi gick i stan i några timmar, där vi shoppade och kollade på de fina gatorna och alla färgglada hus. Kände mig så gammal när jag gick där och var helt fascinerad av de jag såg. Jag har sagt det innan och jag säger det igen, någon gång ska jag bo i Köpenhamn.

Runt 15 gick vi tillbaka till hotellet där vi hämtade våra väskor för att sedan gå mot centralen, vårt tåg gick 16.20 men redan 30 min efter det stannade vi i Malmö. Väl i Malmö var nog alla rätt trötta och bara ville ha mat, medan några köpte mat på Centralen så sprang jag Emma och Linnea genom Malmö stad där vi hitta MAX och jag köpte min älskade halloumiburgare, haha. Vi gick tillbaka och åt detta med de andra på centralen innan vi 2 h senare tog nästa tåg mot Göteborg.

Detta var verkligen en helt underbar resa och den gick alldess för fort. Det var första gången vi alla var iväg tillsammans och jag tyckte verkligen det funkade så bra, nu är nästa plan att vi ska planera in en weekend till London!

Kram

Gillar

Kommentarer

IsabellePettersson
IsabellePettersson,
så härligt med köpenhamn!! hoppas du får en bra fredag!! <33
nouw.com/isabellepettersson