Sjuk i en vecka


Hej på er!

Denna veckan har verkligen inte varit bra alls, i Måndags vaknade jag och bara hade ont i hela kroppen och det har hållit i sig under hela denna veckan, därför har jag varit hemma ifrån skolan nu denna veckan, behövligt men jag får så mycket ångest när man missar saker i skolan. Aja jag tänker att jag ska på Söndag bara ska sätta mig hela dagen och plugga ikapp det jag missat.

Igår låg jag i badkaret hur länge som helst och det var så skönt, älskar att bada när man är sjuk, och bara sätta på en film eller musik. Som jag skrev igår så fick jag hem en beställning från Mat.se och en av sakerna som fanns där var dessa knäckebröd och denna färskosten, såååå himla gott var det! Perfekta mellanmålet till efter skolan eller som idag när jag är hemma och inte orkar laga någon mat.

Jag egentligen jätteroliga planer inför ikväll som jag verkligen inte vill missa, men får se hur det blir med de eftersom jag fortfarande mår skit, jag lyckas verkligen alltid bli sjuk när jag har något roligt planerat.

Aja nu tänkte jag bädda ner mig i sängen igen och sätta på en film eller något, har ingen serie att kolla på just nu vilket suger. 

PS. vill ni också handla på Mat.se, så kan ni använda min rabattkod, rabattkoden ger er 200 kr i rabatt när ni handlar för minst 500 kr, så ni får alltså mat för 500 kr men betalar bara 300 kr, så himla bra! Koden är: EBBA18 och gäller fram till mitten av Februari

Kram​

Gillar

Kommentarer

Ella
,

Vad ska du göra på sportlovet? Dricker du alkohol?