Skola & Wakakuu

Hej på er!

Har varit så galet trött idag, somnade nästan på flera av mina lektioner idag trots att det är min kortaste dag, slutar 12:35. Jag var sjuk igår men kände ändå att jag orkade gå till skolan idag och det var skönt för tycker det är så tråkigt att vara hemma, finns ju inget att göra. När man har sett klart på youtube klippen som kommit ut så finns det ju inte så mycket mer att göra haha.

Iallfall.. när jag slutade idag var mamma så snäll och hämtade upp mig med bilen i stan och så skulle vi åka och gör LITE ärenden.. men såklart när det är jag och min mamma i farten så blir det aldrig LITE, vilket slutade med att jag kom hem runt halv 4 haha. Vi åkte iallfall mot Hovås för att mamma skulle kolla inne på Wakakuu, dem har så himla fina saker! Speciellt skorna! Dit ska jag definitivt åka till våren när jag ska köpa nya sneakers. Har nämligen precis köpt ett par nya skor...kommer upp på bloggen inom snart, så fick hålla i pengarna idag.

Sen åkte vi vidare och handlade mat och var på några fler ärenden. Nu har jag iallafall varit hemma typ en timma och jag har bara suttit och redigerat bilder och svarat på mail innan jag nu ska ta tag i mitt liv och börja plugga lite. Har alltid varit den som lägger så mycket tid på skolan och skolarbetet men just denna veckan känner jag bara att jag inte orkar, har ingen motivation över huvudtaget. Men det är bara att ta tag i det och få det gjort.

Kram

Kan ju varit bland de finaste skorna jag fått<333 prislappen var ju dock inte lika rolig... 5,500 kr.

​Perfekta skorna till studentbalen<333 tyvärr dröjer det ytterligare 1,5 år tills dess... :(((

Gillar

Kommentarer