Snabb uppdatering

Bloggen står för tillfället väldigt stilla... Mycket annat runt om kring just nu i slutet. Men det ska bli bättre det kan jag lova.

Hela helgen har spenderats med klassen ute på Krokholmen där vi hyrt ett hus vid vattnet. Vi har haft de super mysigt och roligt verkligen, jätte nöjd med hur denna klassresa blev. Dock så börjar man verkligen inse nu att de är slutet, och att de är många människor jag inte kommer träffa igen. Människor man nästan sett varje dag i tre år. Men jag är såklart också väldigt taggad på gymnasiet och ett långt sommarlov!

Efter vi städat hela huset så började alla ge sig, alla tog färja hem förutom vi sista som åkte hem i Olles ribb hela vägen till Hinsholmen. Kom sedan hem vid två ungefär och lade mig bara i soffan och kollade ikapp på alla de youtube klipp Jag missat under helgen.
Någon timma senare så gick jag ut och sprang en runda vilket var jätte skönt, är ingen van löpare och de är verkligen något jag vill bli bättre på. Så jag lättare kommer ut och springer.

Imorgon är det ingen vanlig skoldag för vi ska ha klassens dag. Så vi ska bara träffas i Slottskogen och spela volleyboll och grilla korv och umgås. Och sedan ska jag in till stan och kolla födelsedagspresenter och skolavslutningsoutfit med Emma.

Kram

Gillar

Kommentarer