Sommarjobb och gymvecka

Denna vecka började mitt sommarjobb som jag ska jobba med i 3 veckor. Var ganska surt att gå upp tidigt i Måndags kan jag säga, men ska inte gnälla. Har bästa sommarjobbet, dessutom med roliga människor.

Jag och Malin bestämde oss för att försöka gymma/gå på pass varje dag denna vecka då vi har prova på vecka hos Nordic Wellness för att sedan antagligen köpa kort där.
I söndags började vi vår skallade gymvecka och då körde vi bara ute i gymmet, maskiner och egna övningar.
Måndags gick vi på första passet som hette Cardio Step, där man använder sig av vikter och en step up bräda. Detta pass var för att träna mage, ben och rumpa. Både jag och Malin tyckte detta passet var super bra och man kände verkligen att de tog. Ska absolut fortsätta att gå på detta pass.
Och sedan igår gick vi på ytterligare ett pass och denna gången Zumba Fitness. Både jag och Malin har gått (på dansskola) på Zumba innan och då har jag tyckt det varit väldigt kul och bra träning. Tyckte detsamma om detta passet, jobbigt men väldigt kul då det är roliga koreografier och rörelser.

Har sovmorgon till halv 12 idag då vi ska mötas inne på Röhnska museet. Tror detta kommer bli en rolig dag då jag inte varit på det museet innan och de är ju aldrig fel att göra sånt medan man jobbar.
Slutar 16 så då tror jag att jag och Malin försöker åka in till gymmet. Får se om de finns något roligt pass idag eller om det bara blir gymmet.

Gillar

Kommentarer