Söndagsbrunch

Hej på er!

Igår på förmiddagen gjorde jag egentligen inget speciellt förutom att storstäda hemma. Tycker det är så skönt att bara ta en förmiddag en gång i veckan och storstäds rummet så det är fräscht och fint inför en ny vecka. På eftermiddagen kom Emma och Malin hem till mig och så beställde vi hem mat från en hemsida, det blev halloumiburgare och sötpotatisfries för mig! SÅ himla gott! Vi pratade och kollade på den nya Baywatch! Tyckte den var jättebra, så kan verkligen tipsa er om att se den! Vi satt även och pratade om den resan vi ska göra nästa sommar, hihi. Sedan så sov dem hos mig eftersom huset var tomt.

Vaknade tyvärr jättetidigt idag, hinner inte ställa om mig på helgerna så vaknar vid den tiden jag går upp på veckodagarna. Vi gjorde oss iordning och sedan hämtade Emmas mamma mig och Emma och körde oss till Natalie som hade en jättemysig brunch idag! Det var så himla gott och Natalie hade fixat så fint! Vi körde även musikquiz där jag och Emma var i ett lag... vi trodde vi skulle vinna men det blev en stabil sistaplats för oss haha.

Sedan hämtade mina föräldrar oss och sedan jag kom hem har jag egentligen inte gjort något, har pluggat lite spanska och kollat youtube. Tänkte gå upp och riva av mina lakan och bädda nytt i min säng för det finns inget så skönt som en nybäddar säng!

Hur har eran helg varit? Min har varit jättemysig men den gick tyvärr lite för fort som vanligt..

Gillar

Kommentarer

dagensgoals
dagensgoals,
Mariann,
Söndagar är bäst 😃 Älskar långfrukost eller brunch 😋 underbart och mysigt.
mayashideout.blogspot.se