Starka kvinnliga röster

I samarbete med kvinnligatalare


Hej på er!

Jag har nu stött på en så jäkla cool, smart och häftig tjänst som jag bara måste få tipsa er där ute om detta. Oavsett om du är en privatperson, har ett företag eller kanske jobbar på ett företag som du tror kommer behöva detta! Kvinnliga talare är alltså en hemsida som har en tjänst där du kan hyra in underhållare, föreläsare och utbildare till olika tillfällen och dem har allt ifrån kända ansikten med intressanta föreläsningar men också mer okända ansikten, allt för att få en bredd och något som ska passa för alla och alla företag.

Dem har därför en sida där man kan kika runt bland deras olika ansikten där man även kan läsa om dem och om vad dem föreläser eller specificerar sig på för att få en djupare inblick kring vem som passar dig och tillfället du ska hyra denna personen till. Dem har allt från Anna Kinberg Batra, Therese Alshammar till Nour El-Refai. Alla helt fantastiska kvinnor men som har extremt olika grunder som dem står på.

Och deras tjänst är så himla enkel, antingen kanske ni redan har hittat en specifik person som ni vill ha som talare och då kontaktar ni bara dem och så kan ni sedan boka in telefonmöte eller något liknande för att diskutera saker så som budget, tid och plats. Och ni kan även boka in ett möte med talaren i förhand för att diskutera hur allt ska gå till.

Men ni kan även kontakta dem utan att ha bestämt vem ni vill ha och istället berätta om tillfället och vad ni söker för typ av människa och i vilket syfte denna person ska befinna sig hos er och så går ni tillsammans igenom en budget och liknande för att hitta den perfekta talaren för er.

Hur smart är inte denna tjänst??

Tycker det är så jäkla coolt också att dem har specificerat sig på just kvinnor och att lyfta fram dessa personer! Så har du ett företag, ett event eller något annat där du behöver en talare så tycker jag verkligen du borde kika in denna tjänsten! Så imponerad blev jag när jag hörde om den!

Ni hittar dem HÄR


Puss och kram

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229