Tidig morgon

Hej på er!

Har verkligen haft en supermysig helg! I fredags var jag och några kompisar på bio och såg Girls Trip och vi var alla överens om efter att det var den bästa filmen vi sett! Så den kan jag verkligen tipsa om!! En film man skrattade så att man grät till men också var sorglig fast med ett viktigt budskap. Riktigt bra helt enkelt.

Sen igår så hade Malins mamma Jessica sin 50 årsfest som mina föräldrar var bjudna till men Malin ville ha lite sällskap så jag följde även med och var där hela kvällen.

Imorse fick man ju sova en timma extra vilket var välbehövligt och sedan har jag egentligen bara packat hela dagen och så åkte jag och Malin och gjorde lite ärenden.

Det är nämligen så att imorgonbitti klockan 6 går mitt Emma, Alma och Toves tåg upp mot huvudstaden där vi ska spendera 2 dagar, ser verkligen fram emot det jättemycket och jag tror vi kommer ha det hur mysigt som helst. Hotellet vi ska bo på kommer jag göra ett samarbete med under dessa 2 dagar men mer ang det kommer komma mer om det då! Därför så måste jag gå upp runt 4 imorgon för att hinna haha, men men jag tycker ju trots allt att det gör det mer till en roadtrip om vilket jag älskar.

Just därför måste jag nu sova, men jag uppdaterar er mer imorgon från Stockholm!


Kram

Gillar

Kommentarer

johnssons
johnssons,
såg gott ut❤️
nouw.com/johnssons