Tips!! Modegallerian

Innehåller affiliate-länkar


I samarbete med modegallerian.se

Modegallerian.se är en shoppingportal med ett jätte brett utbud, toppar , jeans , badkläder , skor , smink , smycken , väskor , parfymer osv. Istället för att sitta och leta på alla olika hemsidor online så samlar dem hemsidor som tex nelly.com, zalando, na-kd osv.. och deras produkter tillsammans så att man enkelt kan hitta bra produkter för bra priser. Tycker verkligen det är jätte smidigt att det är samlat då jag tycker det är enklare att hitta saker. När man hittat en produkt och trycker på köp så kommer det upp en liten ruta där man kan se leveranstid, om det är någon frakt, vilken hemsida det finns på, betalsätt och vad för returrätt man har. Och sedan om man väljer att köpa produkten och trycker på köp så skickar sidan en till den hemsidan som produkten finns på och så är det bara att betala. Super smidigt!

Dem säljer super många olika märken på hemsidan som tex… Balenciaga, Barbour, Calvin Klein, Filippa K, Adidas, Ida Sjöstedt, Only, One Teaspoon, Ralph Lauren och massa mer!

På hemsidan skriver dem såhär ”Vi arbetar konstant med att lägga till nya butiker och produkter samt förbättra sökfunktionen. Inom en snar framtid vill vi även kunna erbjuda social shopping för utbyte av tankar och idéer kring företag, märken och produkter”.

Ni hittar dem HÄR!!

Och jag tänkte dela med mig av ett par av mina favoriter som jag hittade när jag bläddrade runt på hemsidan!


1an HÄR // 2an HÄR // 3an HÄR

4an HÄR // 5an HÄR // 6an HÄR

7an HÄR // 8an HÄR // 9an HÄR

10an HÄR // 11an HÄR // 12an HÄR

13 HÄR // 14 HÄR // 15 HÄR

16 HÄR // 17 HÄR // 18 HÄR

Gillar

Kommentarer