Tips på studentpresenter!

I samarbete med www.getpersonal.se


Hej på er!

Som ni säkert har läst ett antal gånger på min blogg det senaste så tar jag ju snart studenten, VÄLDIGT snart till och med och i och med detta ska jag ha en mottagning hemma med släkt, familjekompisar och vänner. Och i och med detta har folk nu börjat fråga om vad jag önskar mig, något jag tyckt vara väldigt svårt. Så min tanke var att jag nu framöver kommer göra ett antal inlägg med tips på presenter man kan önska sig i studentpresent, och jag ska verkligen försöka få med i alla olika prisklasser så det passar alla.

Jag har under mitt letande på studentpresenter stött på just denna sidan som har personliga graverade studentpresenter, hur roligt??? Tycker verkligen det var en klockren present, dels om man själv bara ska önska sig men också om man vill ge något litet men personligt om du ska gå på en student. För jag menar, det blir ju verkligen 10 gånger roligare om man graverat presenten, kanske med namn eller kanske något internt?

Jag har tänkt att jag ska önska mig endel fina glas som vinglas, champagneglas osv för jag tycker dels det är sjukt roligt med sånt men också för att det är ju klockrent att sen när man ska flytta hemifrån så måste man inte lägga pengarna på det!! Men sen tänkte jag även önska mig annat porslin och inredning, eftersom jag ÄLSKAR sånt!

Så jag tänker att jag länkar till lite olika roliga produkter här nere, framförallt porslin och fina glas eftersom jag själv tänkt önska mig det. Men även lite andra roliga saker som man kan önska sig!


Ni hittar rödvinsglas HÄR

Ni hittar champagnekylare HÄR

Ni hittar champagneglas HÄR

Ni hittar smyckeskrin HÄR

Ni hittar vinkaraff HÄR


Tänker mig att jag framöver fortsätta att uppdatera med tips och idéer kring detta!

Kika in den hemsidan där jag hittat alla produkter HÄR

Kram

Gillar

Kommentarer

evelinaflod
evelinaflod,
Superbra tips!
nouw.com/evelinaflod
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229