Tips till dig som ska ta körkort!

I samarbete med Körkortskolan


Hej på er!

Som ni kanske vet om ni läst min blogg några månader tillbaka så tog jag ju körkort förra året i November, och med handen på hjärtat är det nog bland det absolut bästa jag gjort. Det är en sån extrem frihet att lixom kunna själv ta mig runt istället för att be mamma och pappa om skjuts.

Men jag skulle ljuga om jag sa att jag inte var nervös inför teoriprovet och uppkörningen…För det var jag, MINST sagt haha.

Men min räddning inför teoriprovet var verkligen att STÄNDIGT göra körkortsfrågor , OM och OM igen tills jag kunde varenda fråga utantill. Det är verkligen så sjukt skönt att få ett hum om hur teoriprovet ser ut men också att man övar på de frågor som faktiskt är akutella. Jag själv tycker att det kan bli väldigt diffust om man bara ska läsa den tjocka körkortsboken om och om igen.

Så nu tänker jag tipsa er som tänker ta körkort framöver om en så sjukt smidig tjänst! Detta är nämligen en sida som heter körkortskolan som ni hittar HÄR där ni kan göra onlineutbildning för körkort, hur smidigt?? Ni kan göra allt från körkortsfrågor till att ha videolektioner, men sen finns det även på så mycket fler språk än svenska! SÅ bra!

Så om ni har körkortet framför er och är lika nervös som jag var så tycker jag verkligen ni borde kika in denna tjänst för den är sjukt grym. Och tack vare att jag ständigt gjorde körkortsfrågor så fick jag 60/65 på första försöket på teoriprovet!

Ni hittar dem HÄR


Puss och KramGillar

Kommentarer

hannaemmy
hannaemmy,
Vilka bra tips. Måste verkligen börja plugga nu, haha!
Ha en underbar nationaldag bästa du, kram
nouw.com/hannaemmy