Tre bästa dagarna på länge

Hej på er.

Det har verkligen stått stilla här på bloggen ett bra tag nu, och jag tänker inte komma med några ursäkter för det har tyvärr bara blivit så.

Jag har haft påsklov nu denna veckan och det har varit så skönt och välbehövligt, jag har nog dessutom haft ett av de bästa loven i mitt liv. Jag och 6 kompisar åkte nämligen till Köpenhamn i Onsdags och har varit där i tre dagar. i har verkligen haft det så himla bra och jag är nu helt förälskad i Köpenhamn, där måste jag verkligen bo någon gång. Men jag har inte haft någon möjlighet att blogga under tiden jag varit där så kommade inlägg kommer vara inlägg därifrån fast i efterhand. Hoppas det känns okej!

Just nu sitter jag i solen i bara ett linne?! hur underbart?! det är nämligen 16 grader här i Göteborg och strålande sol. Äntligen blir det verkligen riktig vår. Om en stund ska jag och Emma in till stan för att sätta oss på någon uteservering och fortsätta att njuta av vädret, sne kommer Alma och vi tre ska kolla på Midnight Sun på Bio, ska bli supermysigt. Ingen söndagsångest här inte.

Kram

Gillar

Kommentarer

villateaberg
villateaberg,