Tunntarmsinflammation och julpynt

I samarbete med Gillgrens


Hej på er!

Ber om ursäkt för att det stått extremt stilla på bloggen det senaste vilket jag är fullt medveten om, jag har mått så otroligt dåligt det senaste, Jag låg sjuk hela förra veckan och även denna då det konstaterades att jag har tunntarmsinflammation, tråkigt såklart men samtidigt skönt att få veta det. Så denna veckan ligger jag hemma och vilar och väntar på att snart förhoppningvis bli frisk!


Iallafall, idag tänkte jag skriva lite om en fantastisk hemsida som säljer olika typer av dekorationer och i detta fall för just företag och butiker och liknande. Dekoren på gator och torg samt affärer är ju faktiskt en stor del av hela känslan. Som tex på julen när man ska gå där på gatorna strosandes runt för att köpa julklappar till exempel, hur mysigt och stor del har inte det då att det spelas julmusik och finns julpynt överallt? Jag iallafall tycker att det är halva grejen. Jag ser verkligen fram emot julen så otroligt mycket just nu, självklart är det ju snart halloween först men jag har nog aldrig varit något stort fan av just halloween, det är kul och så men tycker inte det är så speciellt. Men julen däremot, jag ÄLSKAR julen! Och jag har redan börjat köpa alla julklappar!

Och enligt mig är ju typ det bästa med julen förutom att träffa släkten och ha det så otroligt mysigt ihop så är det ju hela stämningen kring julen som är det absolut bästa och här tycker jag verkligen att dekorationerna har ens så stor roll i just detta, håller ni med?

Jag ser redan så mycket fram emot till att jag ska få dekorera och julpynta hela vår trädgård, hus och mitt rum här hemma! Och jag kan bara tänka mig hur kul det hade varit om man hade sin egna butik tex och då få julpynta allt där inne!


Men är ni ett företag, butik eller liknande och vill liva upp era lokaler så tycker jag absolut ni ska kika in Gillgrens produkter HÄR


Puss och Kram

Gillar

Kommentarer