Två födelsedagsfrianden!

Hej på er!

Hade verkligen en jättemysig långhelg som spenderades framförallt med släkten. Det är nämligen så att 1 Juni fyller både min mormor och farfar år, ( även jag skulle födas då;)) så i lördags åkte vi till en resturang på tjörnbron där vi mötte upp släkten och firade mormor över en lunch, vi åkte sedan vidare hem till mormor och morfar där vi åt tårta osv. En riktigt mysig dag! Sen efter det sov jag hemma hos Emma, kollade på film och åt gott! <3

Morgonen efter var det dags för nästa kalas och nu var det dags att åka till Partille för att möta andra sidan av släkten för att fira farfar! Även detta var mysigt och det var sjukt fint väder för en gångs skull!

Sen dess har jag helt ärligt bara pluggat, har varit så stressad inför sista veckan innan studenten nu och jag hade 3 prov idag (gick jättebra tror jag??) och 3 prov imorgon. Är galet nervös och var till och med så nervös och stressad förut att jag spydde i skolan... lagom kul. Nu tänker jag ta en kväll av, plugga klart inför imon, göra ansiktsmask, duscha LÄNGE och lägga mig i tid.

Puss och Kram

Gillar

Kommentarer