Vad betyder musiken för mig egentligen?

I samarbete med https://lavendla.se/


Hej på er!

Det senaste har jag tänkt endel på hur mycket musiken faktiskt betyder för mig och hur stor betydelse och plats musiken faktiskt har i livet. Det låter så himla klyschigt men så är det faktiskt, iallafall för mig.

Man anpassar ju lixom musiken till olika tillfällen och till olika humör, och det finns ju inget som är så skönt som att lyssna på musik som faktiskt beskrivens ens känslor. Jag tror nog det är just därför jag alltid älskat musik så mycket och varför jag hållit på med det så mycket, för att man kan uttrycka sina känslor igenom det.

Nu är det så att jag tänkte dela med mig av en tjänst till er och kanske inte något jag brukar skriva om, utan detta är en tjänst där du laddar in med ditt Mobilt BankId där du sedan kan spara ner saker om hur du vill ha det på din begravning som då tex vad för musik du vill ha. Och visst, när du är död så är du död men jag skulle iallafall vilja att det ska vara en stund som är fin och som är så som jag vill ha den. Att tänka på just döden är ju något vi alla oftast undviker, det är ju oftast kanske ingen jätteskön tanke lixom men jag tycker ändå man får försöka se det fina i det på något sätt, för alla människor dör ju lixom någon gång och då får man väll göra det bästa av det. Så att därför använda denna tjänsten där du kan spara ner önskemål som sedan dina anhöriga får tillgång till tycker jag är en jättefin tanke ändå?

Jag har tänkt endel på det, vad vill jag egentligen ha för musik få min begravning eller kanske bröllop osv, nu är ju tanken kring musik på mitt bröllop en aning mer härligt att tänka på än när det kommer till begravning. Men om man ändå tar en stund och tänker på det så vill jag ändå att fokuset på just min begravning ska vara musiken och jag tänker att jag lägger in några låtar här nedan som jag tycker är extremt fina och som skulle passa så fint på en begravning eller något liknande.

Men hur som helst så tycker jag verkligen att ni borde ta bara en kort stund till att kolla in denna tjänsten för att sedan kanske spara ner just dina önskemål. Tjänsten Lavendla Arkivet hittar ni HÄR och även om ni vill komma till just dessa tjänster inom Göteborgsområdet så som begravningsbyrå osv gör ni det HÄR .


Kram

Gillar

Kommentarer