Vad har jag gjort sen sist? Sommarlov...


Hej på er! Jag har varit borta från bloggen en stund, och det finn sinna ursäkter jag har helt ärligt bara inte prioriterat det, men det har hänt massor sedan sist!

Jag har först och främst äntligen fått sommarlov!! Så skönt! Så 9/6 kollade vi på när 3orna på vår skola tog studenten innan vi lämnade skolan för sommaren. Och i Söndags så hade jag min 17 års fest hemma hos mig, men mer om den sen. Jag har även fyllt 17!! Vilket jag gjorde igår! Haft mysiga dagar i slottskogen, sommarkväll på berget med Minoo och bara tagit det lugnt efter ett hektiskt första år på gymnasiet. Känns helt galet att jag redan gått ut ettan, det har gått så sjukt fort men jag har också hunnit så mycket, bott hemifrån, rest över atlanten i 2,5 månad... Men nu är det över och det är riktigt skönt.

Just nu sitter jag och bläddrar i taxfree katalogen inför min Rhodos resa som jag snart åker på! Planerna inför dagen är att packa hela dagen och fixa med kameror osv. Men även mer om resan och min 17 årsdag kommer sen!

Kram

Gillar

Kommentarer