Vad ser jag fram emot? + Nordic Invasion Rabattkod

Hej på er!

Idag tänkte jag dela med mig av de sakerna jag tänker på och längtar efter just nu!


Fylla 18 och körkort

Självklart så längtar jag efter att fylla 18 som alla andra, det blir väll så när det börjar närma sig (kanske inte jätte nära men ändå haha) då vill man ju bara bli 18, man orkar inte vara bara 17 längre. Jag längtar till min 18 årsdag då jag kommer fira som bara den, men självklart alla saker som ingår i att bli myndig. Jag längtar ju såklart till att kunna gå ut på krogen och att kunna bestämma över mig själv. Men något jag längtar så enormt till är just körkort, det kommer kännas som en sådan frihet att kunna bestämma vart jag vill och faktiskt kunna åka dit. Så himla taggad på alla dessa roadtrips jag kommer kunna göra under sommaren! 206 dagar kvar….


Ed Sheeran

Jag har under så många år sagt att om Ed kommer till Sverige så måste jag gå på hans konsert, älskar verkligen hans musik och han är lätt min favorit artist så när jag fick höra att han kommer till Ullevi sommaren 2018 blev jag gladare än någon. Så den 11 Juli ska jag på hans konsert och det ser jag fram emot sååå mycket!!


Jul

Självklart ser jag fram emot julen som alla andra, men eftersom jag inte fick fira julen på riktigt förra året pågrund av att jag var borta med skolan då så ser jag fram emot det extra mycket i år. Jag bara älskar stämningen under julen och att få umgås med släkten tycker jag är så mysigt! Och nu är det inte långt kvar!!


USA

Något som är en av de planer vi planerat längst är vår USA resa som vi ska göra nästa sommar, vi kommer åka i Juli och vara borta ca 3 veckor. Vi åker med familjen och våra familjekompisar, samma gäng som vi åkte med förra gången vi var i USA. Då var vi däremot i Florida och nu ska vi till Kalifornien! Vi kommer bila runt lite för att hinna se så mycket som möjligt, shoppa men också hinna sola och bada. Ser verkligen fram emot denna resan och det ska bli så kul att få se några fler delar av USA som jag aldrig sett!


NORDIC INVASION

Sen så har jag som jag tidigare nämnt att jag kommer åka på en resa med några kompisar, det verkar vara lite osäkert vart vi ska men jag tror det kommer bli så att jag kommer åka en vecka till Marbella i början av sommaren och senare åka till Rhodos i slutet av sommaren. Det ska bli så himla kul att få åka på en resa med bara kompisar, var ju på Rhodos i somras och älskade det verkligen så kan absolut tänka mig att åka dit igen. Tyckte att det var en så bra kombination av allt! Som jag tidigare nämnt så samarbetar jag med Nordic Invasion som anordnar ungdomsresor och studentresor till sommaren 2018, jag tycker personligen att de erbjuder riktigt bra priser med tanke på att flyg + boende och roliga aktiviter ingår i priset! Har kollat på så många av deras videos från tidigare somrar och jag blir bara så taggad på att få åka på en liknande resa!

Om du vill boka med Nordic Invasion så anordnar de resor till Rhodos, Magaluf och Ayia Napa! Och min rabattkod gäller fortfarande: Koden är 501EBBA och den ger ytterligare 200 kr rabatt på deras kampanj som dem har nu (som är 600 kr rabatt på alla deras resor) så sammanlagt blir det 800 kr rabatt! SÅÅ BRA!!

Vill ni läsa mitt inlägg där jag skrivit lite mer om Nordic Invasion och deras resor så hittar ni de HÄR

Ni hittar även Nordic Invasions hemsida HÄR


Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229