Årsresume 2017 - Januari-Mars

JANUARI

Det nya året 2017 firades in på båten till havs med klasskompisar innan vi kom fram till Kap Verde som var så himla fint. På Kap Verde solade och badade vi som bara den och hajkade på ön Santo Antao vilket var helt magiskt. Sen var det dags att lämna Kap Verde för att segla över Atlanten, väl till sjöss blev jag sjuk och fick njursten vilket var fruktansvärt men måste trots det säga att atlanten var det coolaste jag gjort. Efter 17 dygn till havs kom vi fram till Grenada som var så himla fint med sina små färgglada hus och regnsskog. På Grenada besökte vi vattenfall och jag hann göra min första tatuering, oppss.

FEBRUARI


Februari börjades med att vi kom fram till Dominikanska Republiken som var en av mina favorithamnar då vi både kunde shoppa och sola och bada vilket vi gjorde. Sedan kom vi äntligen fram till resans sista hamn, Miami. Miami var så coolt när vi kom in seglande och såg de höga skyskraporna, väl i Miami shoppade vi och gjorde oss färdiga för att åka hem. Det var en så himla konstig känsla att lämna det hem och man hade haft i nästan 3 månader men också så himla skönt att få komma hem och få träffa familj och vänner. När vi äntligen landat på hemmaplan och fick se dem kändes det nästan som att man aldrig varit borta. Men äntligen hemma och fick äntligen sova i min egna säng.

MARS


I Mars månad var vi lediga 11 dagar och då bara njöt jag av att vara hemma, gjorde saker jag saknat och umgicks med kompisar och familj. Åkte upp till Stillingsön några gånger och var även på en musikal innan det var dags att packa väskorna för att flytta in i min nya stuga på Öckerö och skolan började. Dock så bodde jag knappt i min stuga under vårterminen då jag längtade hem redan efter några dagar, så jag pendlade inprincip hela våren.


Gillar

Kommentarer