Bästa helgen på länge

Hej på er!

Har haft en ganska tuff vecka och därav inte speciellt mycket uppdatering här, det börjar ju verkligen närma sig studenten och jag som var sjukskriven i 3 månader har ju såklart dubbelt så mycket att göra så därför tror jag att jag varit väldigt stressad och sliten denna veckan och helt enkelt inte mått på topp, men efter denna helgen är det definitivt bättre!

Planen var nog att ta en helg till att bara ta det lugnt och vila haha men så blev det inte riktigt... I fredags var jag hemma med mamma och pappa och bara kollade Lets Dance och åt god middag, vid 22 när jag typ skulle lägga mig bestämde jag och Julia oss helt spontant för att åka in till stan istället, så jag bytte om och fixade mig fort som bara den innan Douglas hämtade mig och körde in mig till stan där jag mötte upp Oliver i min klass för att sedan gå till Vasa Viktoria och baren Italienska där vi mötte Julia. Det sjuka var dock att även Emma, hennes pojkvän och några andra kompisar var även där så vi satte oss med dem en stund innan jag Julia och Oliver gick vidare till en annan bar där vi satt tills det stängde. Var en jättemysig och rolig kväll, väldigt spontant men det är ju oftast de kvällarna som blir bäst tycker jag!

Jag sov ut på Lördagen och tog det sedan bara lugnt hela dagen, kollade serier och spelade in lite covers. Vid 19 träffade jag sedan Emma, vi skulle bara köpa lite glass och gott för att sedan sätta oss och kolla på Eurovison men inte riktigt så blev det... vi kollade 9 nummer, alltså tills Sverige uppträtt och sen bestämde vi oss för att dra in till stan igen haha. Så vid kanske 22.30 hoppade jag in i duschen, Emma åkte hem fort och hämta smink och så fixade vi oss fort för att sedan åka in till stan. Vi satte oss även igår på Italienska där vi tog några glas och bara hade det mysigt. Blev inte en jättesen kväll, kom väll hem runt 3 då jag och Emma slocknade hemma hos mig haha.

Vaknade däremot jättetidigt imorse så mår inte direkt jättebra idag haha men men, det är ju så galet fint väder så har hela dagen legat ute i solen och solat och lyssnat på en av mina absoluta favorit poddar - spöktimmen! TIPS!

Nu tänkte jag plugga lite och sen hoppa in i duschen och sen får jag se om jag träffar Emma igen om en stund eller vad kvällar har ett bjuda på haha.

Kram

Gillar

Kommentarer