Dagen + Tea 15 år

Hej på er!

Förlåt för att det stått stilla här men jag hade jätte mycket i skolan förra veckan så jag valde tyvärr att prioritera det. F��rra veckan fyllde min lillasyster Tea 15 år!! Så de bjöds på släktkalas, därav bilderna.. Min present till henne var att bara vi två på Lördagen skulle åka till Stockholm över dagen och äta gott, shoppa och bara umgås vilket vi gjorde. Vi hade det jättemysigt och det blev endel shoppande och som förväntat.. god mat! Men lite bilder från Lördagen slänger jag upp sen.

Ny vecka och det är redan Onsdag, veckorna går såå himla fort när man går så korta dagar, jag klagar inte.. dock går ju tyvärr helgen ännu fortare. Endel plugg denna vecka också men nästa vecka har jag bara ett prov och ett läxförhör så då får jag försöka lägga lite mer tid på bloggen.

Just nu sitter jag och pluggar matte inför morgondagens läxförhör och inför Svenska provet imon.. Men snart kommer Liselott och kusinerna vilket som vanligt ska bli jättemysigt! Det är ju kanelbullens dag så man får ju passa på att mumsa i sig en sådan sen också haha. Hur har er dag varit? Vädret är ju hemskt just nu... var helt blöt när jag kom fram till skolan. Men däremot så tycker jag det är ganska mysigt när man sitter inne och höra regnet och blåsten..

Jag funderar på om det är något mer jag ska göra mer av på bloggen, om ni vet något så får ni gärna kommentera! Annars så funderar jag och Emma på att göra en video när vi bara pratar lite allmänt men framförallt om Magaluf resan, hade ni gillat det?

Kram

Gillar

Kommentarer

ebbalowenberg
ebbalowenberg,
Åh den tårtan!!!
nouw.com/ebbalowenberg