De bästa hudvården hittar ni här...

I samarbete med Piggabutiken


Hej på er!

Ni som följt mig ett tag vet min kärlek till hudvård och sminkprodukter, jag tycker verkligen att bra hudvårdsprodukter får verkligen att sminket sitter och ser så mycket bättre ut och därför har jag verkligen börjat prioritera hudvård och mycket återfuktning innan smink och det har gjort så mycket skillnad! Och nu senaste månaden har jag fått prova lite produkter från piggabutiken som är en jättefin liten webbutik med massa fina grejer, allt från smink, hudvård till hushåll. Och jag är besatt! Deras blueberry seedmask är helt fanatisk och jag får sån fin och återfuktar hud av den! Stort tips! Ni kan testa den HÄR

Och även deras makeup brush cleanser är helt sjuk. Den fotar så gott och funkar helt sjukt bra. Jag bara sprayar alla min borstar med den och låter dem ligga en stund och sen kan jag få riktigt bara skölja av dem och ALLT smink bara rinner av, de e helt sjukt och ni måste testa den!! Ni hittar den HÄR

Har även testat ett serum som ni hittar HÄR och jag ska vara helt ärlig, jag tyckte den var helt fantastisk på huden och återfuktande så bra men jag har lite svårt för hudvård som har en stark doft och det har denna så jag är inte helt fast i den just därför. Men är man inte lika känslig för doftande hudvård så tycker jag absolut att man ska testa den!!

Detta är ju verkligen de perfekta julklapparna och ni kan hitta något för alla på deras hemsida som ni hittar HÄR

Och jag har nu fixat er en rabattkod som gäller hela december som ger er 10% rabatt på allt och den är ebba10

Och glöm inte att piggabutiken erbjuder naturliga hudvård- och hälsoprodukter, att ni som kund alltid har fri frakt hos dem och att dem är en miljövänlig webbutik.

Vi vill också att du, i dina inlägg får med att PiggaButiken erbjuder naturliga hudvård- och hälsoprodukter, att kunden alltid har fri frakt hos oss och att vi är en miljövänlig webbutik.

Puss och Kram

Gillar

Kommentarer