Det bästa jag någonsin upplevt

Hej på er!

Som ni vet var jag i helgen i Stockholm med Emma för att kolla på Alice och Biancas showcast och wow vilken succé!

Med handen på hjärtat vad detta en av det absolut bästa kvällarna i mitt liv och trots att jag varit på många konserter så slog detta allt och då var inte ens detta en konsert. Det var verkligen helt magiskt och det går inte ens att förklara hur bra det var.

När vi kom till Globen blev vi väldigt positivt överraskad över hur arenan såg ut eftersom att de hade gjort så att alla skulle kunna se dem så bra som möjligt och Vi satt precis nätt över VIP avdelningen så vi fick se bland annat Linn Ahlborg och vår girl crush Fanny Lyckman haha, vi var verkligen helt starstrucked...

Sen drog showen igång och man kände verkligen så mycket för Alice eftersom man vet hur scenrädd hon är, och ändå gjorde detta??!!. Hela showen var bara så mycket girl Power och det var så sjukt rolig blandning mellan podd, heta stolen och konserter. Liksom Felix Sandman var där med Benjamin Ingrosso och uppträdde men även Molly Sandén som är en av mina absolut favorit artister - men även Viktor Leksell som jag älskar!

Men framför allt sjöng Alice o Bianca och det var det finaste jag hört, både jag och Emma satt och lipade och Emma gråter fan aldrig haha. Så sammanfattningsvis var den här kvällen bland det bästa jag upplevt och jag är så glad att jag och Emma åkte dit för att kolla!

Kram

Lyxmiddag<3<3

Gillar

Kommentarer

gabriellahakanssons
gabriellahakanssons,
Håller med! Var också där och det var verkligen helt fantastiskt!
nouw.com/gabriellahakanssons
malinhardstahl
malinhardstahl,