Detta behövde jag

Hej på er!

Valde att ta en liten veckas paus från bloggen för att bara njuta av tid med familjen på Orust! Så välbehövligt och jag har haft det så så bra! Det har varit så extremt bra väder den senaste veckan Så vi har egentligen bara legat på bryggan och solat hela dagarna och även bada såklart. Det har varit 25 ° vattnet Och det var så sjukt nice Att spendera hela dagarna där.Jag har lyssnat på massa bra på poddar och massa bra musik och även läst en bok. Jag har helt enkelt bara kopplat av och njutit av familjetid och sommar. De senaste åren har jag spenderat största delen av mina somrar med kompisar i Göteborg när mina föräldrar varit på Orust Men jag kände verkligen att jag behövde det här nu så åkte upp och var där en hel vecka.

Vi har även haft gäster från Norge där vilket jättemysigt Och så har även mina kusiner moster och hennes Sambo bott hos oss ett antal dagar och det var så himla mysigt att bara mysa med mina kusiner och spela kort och äta gott. Så jag har verkligen njutit Men är nu tillbaka Göteborg för denna sommaren. Självklart kommer jag upp då och då till Orust när det finns tid och om vädret är fint men annars är jag nog hemma Det största delen här Göteborg nu.

Nu är det är däremot väldigt tråkigt väder här Göteborg och det regnar inprincip hela tiden så därför har jag bara spenderat min dag till att Kolla på serier i sängen.Men jag klagar inte det har varit ganska skönt det med! Jag har haft ganska ont i huvudet idag däremot så därför kommer jag spendera kvällen hemma, Men imorgon blir det till att du träffa några kompisar i stan För att äta middag och gå på bio vilket ska bli jättemysigt eftersom att jag inte träffat dem på vecka nu.

Men bara för att jag inte har bloggat från denna veckan betyder inte det att jag inte har tagit foton vilket jag självklart har gjort så det kommer komma upp lite bilder och liknande från min mysiga vecka här på Orust.

Puss och kram
Gillar

Kommentarer

villateaberg
villateaberg,