Drömmer om ett eget kontor

I samarbete med Kontorsgeneralen


Hej på er!

Nu är det ju så som jag har nämt ett flertal gånger att för tillfället är min blogg mitt jobb och därför blir det så att jag spenderar många timmar om dagarna framför min dator. Och för att det inte ska bli dödstråkigt och för att jag inte ska fastna i att kolla serier tex så tyckte jag det var väldigt viktigt att jag skulle ha mitt egna lilla kontor. Så i källaren här hemma har vi ett skrivbord och lite så, så jag fixade till det lite och har nu hela sommaren haft detta som mitt lilla egna kontor och jag har älskat det. Däremot så är det inte speciellt fint haha och självklart drömmer jag om att en dag få mitt alldeles egna fina och fräscha kontor. Jag som älskar inredning kollar givetvis på inspo bilder för detta och drömmer mig bort. (delar med mig av lite inspo bilder kring det här nedan).

Och något som är sjukt viktigt i ett bra kontor är ju såklart att ha bra förvaring, något som jag absolut älskar. Och nu har jag hittat en så bra sida som har så sjukt bra och snygga förvaringar. Tänkte att jag visar några av mina favoriter här nedan samt länkar.

Så är ni också på jakt efter förvaringsprodukter, kontorsmaterial eller kanske vill göra ditt egna kontor så tycker jag verkligen att ni ska kika in denna hemsidan HÄR .


Puss och Kram

1an // 2an // 3an

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229