Drömmer vidare om att köpa mig min egna bil

I samarbete med billigaste bilförsäkringen


Hej på er!

Som jag nämnde för några veckor sedan så har jag varit väldigt inne det senaste på att köpa mig en egen bil och detta har jag velat fram och tillbaka sen med sen jag fyllde 18 egentligen. Att ha en egen bil känns som en extrem frihet och något jag faktiskt nog skulle behöva fram till hösten när jag eventuellt kommer börja jobba. Egentligen kan man ju ta sig in princip vart som helst Göteborg kollektivt och självklart är detta något man ska göra mer än ta bilen, lite får man tänka miljön. Men ibland är det faktiskt så att man behöver bil och i och med att jag som sagt har kikat fram och tillbaka i ett år på olika bilar och vad som kommer passa mig och min ekonomi bäst så har jag ju även blivit tvungen att börja jämföra olika bilförsäkringar för att hitta vad som passar mig bäst.

För enligt mig så är faktiskt detta en summa som man kanske glömmer av det man tänker på att köpa bil, Man tänker bara på att okej nu ska jag samla hop pengar för att köpa en bil men sen glömmer man lätt att man ska ha en bra bilförsäkring och betala skatt och så vidare. Eller så kanske bara det är jag som är orutinerad kring bilar och ja och helt enkelt inte tänkt på detta men oavsett så har jag nu hittat världens smartaste tjänst som är en hemsida som heter Billigastebilförsäkringen.nu

som skriver och jämför olika bilförsäkringar för att som ska hjälpa dig för att hitta det absolut bästa för dig och din Bil och din ekonomi. Hemsidan recenserar olika försäkringsbolag och de ger dig en tips och råd kring vad du ska tänka på innan du skriver på olika slags försäkringar med fokus på bil.

Jag tycker att det verkligen var så sjukt smidig tjänst som samlar alla olika bilförsäkringar på ett och samma ställe så att man slipper göra som jag gjorde i början med att leta upp 100 olika försäkringar för att sedan jämföra själv när man kör bara på ett klick hitta alla på samma sida.

Så nu framöver när jag kommer fortsätta att kolla på bilförsäkringar och att fortsätta drömma mig om att köpa en egen bil så kommer definitivt Använda mig av denna sida och om du också är inne på att kolla på bilförsäkringar just nu så skulle jag absolut rekommendera er att kika i den sida som du hittar HÄR


Puss och kram

Gillar

Kommentarer