För dig med torr hårbotten eller mjäll

I samarbete med https://www.mjallbusters.se/

Hej på er!

Idag tänkte jag tipsa er om ett schampo som jag läst och hört mycket gott om inom just branschen kring mjällschampo. Mjäll är ju extremt vanligt och något man kanske inte själv egentligen lägger något större märke till alltid. Jag kommer ihåg när jag var yngre så kliade hela tiden min hårbotten och jag fick sår som alltid gjorde så ont, jag fattade aldrig vad som var problemet men sen var det någon som sa att jag skulle prova ett mjällschampo och detta gjorde så att detta problem försvann helt och hållet och mitt hår som alltid väldigt fort blivit fett efter dusch kunde nu gå flera dagar längre utan dusch. Detta hjälpte mig verkligen jättemycket och jag kan verkligen rekommendera alla som har problem med hårbotten eller mjäll att prova på detta för att se om det kanske kan hjälpa.

Det är nämligen så att Mjällbusters har tagit fram ett mycket bra och effektivt mjällschampo som är tillverkat i Sverige under svenska förhållanden. Detta är ett mjäll schampo som specifikt riktar sig mot en modern människa men ett aktivt liv och deras mjäll schampon är för både kvinnor och män vilket jag tycker är så himla bra!

Detta mjäll schampo har ännu inte släppts utan det kommer däremot släppas i September månad under detta året så det kommer dröja en aning men däremot så kommer det gå att förbeställa från och med i Juli inför släppet av detta.

Jag tänker definitivt ta och prova detta schampo, jag har inget problem men mjäll längre men jag har fortfarande mycket problem med att både mitt hår men även hårbotten under en längre tid varit väldigt torr och detta är något som kan vara en av anledningarna till att man faktiskt får mjäll så därför tänkte jag ta och prova detta för att se om det faktiskt kan hjälpa då detta ska vara ett ett bra och effektivt mjällschampo. Så gör som mig och föreställ detta HÄR!

Kram

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229