Jag känner mig så vilsen

Hej på er mina hjärtan.


Som någon kanske har märkt så har bloggen stått extremt stilla gällande uppdateringar kring hur jag mår och vad jag gör det senaste, har blivit mest ytliga inlägg som jag kunnat göra utan att prata om hur jag mår så värst mycket. Jag har bara inte mått alls bra det senaste och det har framförallt berott på att jag de senaste månaderna haft galet mycket problem med min mage då jag har haft sjuka smärtor och mått jättedåligt, därmed är jag under utredning hos läkare för det just och jag tycker dels det är jättejobbigt då jag alltid tänker det värsta men framförallt att jag är så sjuk hela tiden och tvingas vara sjuk från jobbet. Jobbet som faktiskt är det jag gillar allra mest just nu. Jag trivs verkligen så bra fortfarande och är otroligt tacksam att jag redan efter studenten kunnat hitta ett jobb som jag trivs på så bra och som jag verkligen tycker det är roligt.


Men trots det så kan jag inte hjälpa att känna mig så vilsen just nu, jag vet inte vad de beror på. Kanske är det bara att man inte fått se solen på så länge nu och inte har så mycket att se fram emot eller göra. Jag brukar ju må dåligt under denna perioden på året, eller ah sämre än än vanligt. Men denna gången känns det annorlunda. Det är klart att sluta skolan och att inte träffa kompisar varje dag och hela den grejen att det är en omställning. Men jag kan verkligen inte sätta fingret på vad det är, men jag känner mig bara väldigt vilsen. Jag ville egentligen bara få ur mig detta här för jag tycker det är så viktigt att prata om sitt mående och jag försöker verkligen göra det så mycket som möjligt men det senaste har jag bara velat pausa lite och inte behöva säga det högt.


Det gäller bara att komma på fötterna igen och se att allt snart kommer kännas bra igen, tiden kommer säkert gå supersnabbt och snart ser vi nog solen igen...


Puss och Kram

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229