Min mysiga helg

Detta inlägget är i samarbete med www.strandbaden.se

Hej på er!

Jag har haft en så himla bra helg! Hoppas ni har haft en bra helg också! Jag har så mycket fina bilder att visa så jag tänkte dela upp det i flera inlägg, hoppas det funkar för er.

I Fredags så hämtade mamma mig direkt när jag slutade 13.05 och så satte vi oss i bilen och åkte mot Falkenberg, vi stannade på vägen och köpte snacks inför kvällen och sedan 1,5 h senare var vi äntligen framme på Falkenbergs strandbad. För er som inte vet vad det är så är det Sveriges finaste hotell/spa, jag har varit där en gång tidigare men det var flera år sedan och jag var då för liten för att gå på spa haha. Och att det är Sveriges finaste spa stämmer verkligen för kolla läget det ligger på?! Mitt på en jättemysig strand.

Vi checkade in, och rummet vi fick var sååå himla fint! Bilder på det kommer senare! Sedan var vi inbokade på en Ivory behandling 15:45 så vi fick dra på oss badkläderna med en gång och gå ner till spat. Vi vista inte riktigt vad vi skulle göra men vi blev serverade bubbel och sedan var vi på en behandling som tog 2 h. Under behandlingen så fick man gå runt till olika stationer och prova på olika behandlingar från olika delar av världen. Några exempel är hur vi fick skrubba oss i is och sedan sätta oss i en citrondoftande bastu<33 Eller Hamam som är en turkisk behandling där man fick hela kroppen skrubbad i ett skumt. Om du vill läsa mer om det så kan du hitta det HÄR .

Efter behandlingen så gick vi runt lite i spat och badade innan vi gick upp till rummet och duschade och gjorde oss iordning. Vi åt en jättemysig middag och sedan lade vi oss i hotellsängen framför tv och kollade på Idol, så mysigt! Sedan var vi helt slut så vi somnade redan vid 11 haha, men skönt var det!

Om ni också vill boka en mysig helg på Strandbaden, vilket jag absolut tycker ni ska göra så kan ni göra det HÄR!

Kram


Gillar

Kommentarer

villateaberg
villateaberg,
Tack Ebba för en underbar vistelse ❤️
nouw.com/villateaberg