SLUTA RÖKA!!

I samarbete med eciggonline.se

Hej på er!

Hoppas allt är bra med er, själv känner jag mig faktiskt ganska krasslig just nu med ont i halsen och trött men annars mår jag faktiskt väldigt bra. Jag har haft en sjukt bra helg på spa med Beckis och vi har haft det så sjukt mysigt och alla på spat va så himla trevliga. Jag har nu också äntligen kommit igång med vikairejobbet på riktigt och jobbar nu 50% och jag trivs så sjukt bra! Längtar lixom typ till jobbet, då kul och mysigt var det. Så tacksam att jag ändå känner så, i och med att jag varit så nervös kring att börja jobba i och med mitt mående men att det då går såhär bra är så sjukt skönt.

Idag ska vi inte snacka om mitt jobb eller något annat sånt, jag ska dock skriva av mig lite kring rökning och detta är framförallt till dig eller er som vill sluta röka och som inte vet hur ni ska gå tillväga. Jag själv röker inte, men givetvis ska jag inte sticka under stolen med att det har skett men jag har aldrig gjort det på rutin så att det varit en del av min vardag men jag har flera kompisar som röker mycket och som gjort det ett tag. Dessutom har flera försökt att sluta men att det har varit så sjukt svårt och jobbigt, vilket man ändå kan förstå i och med att det verkligen blir en del av ens vardag men då är det så sjukt smidigt med ecigg som nu finns, där du kan ersätta cigaretten som du tar i vardagen till en elcigg som är så otroligt mycket bättre för din kropp men också för din plånbok i långa loppet.

Därför har jag nu gjort ett samarbete med eciggonline för att uppmana alla rökare eller personer som helt enkelt försöker bli av med en dålig vana till att prova någon av eciggonline.se produkter och jag kan nästan lova att ni flesta kommer lyckas sluta röka.


Såhär skriver dem själva om fördelarna kring ecigg och dens användning:

” Varför används E-cigarett?

E-cigarett används eftersom den verkligen simulerar en autentisk tobaksupplevelse. Smaken, beröringskänslan, känslan i lungorna, utandningen av ett vitt moln - som med en tobakscigarett men du inhalerar ånga istället för den traditionella tobaksröken.

E-cigg efterlämnar ingen otrevlig tobakslukt, aska, fimpar, och du kan använda den oftast nästan var som helst. Vid användning av E-Cigaretter istället för vanliga tobakscigaretter minskar oftast dina kostnader och därför är e-cigg en billigare alternativ. De flesta som börjar använda E-cigaretter blir positivt överraskade. ”

Så tycker du att detta låter som något som passar er så tycker jag verkligen ni ska kika in detta HÄR !


Puss och Kram


Gillar

Kommentarer

BebaJonsson
BebaJonsson,
Du är grym! Samhället behöver fler engagerade medborgare!
nouw.com/bebajonsson
LillaMys
LillaMys,
Jag slutade röka för en vecka sedan💪 Helt utan hjälpmedel #jättestolt
nouw.com/lillamys