Tillbaka i skolan efter 2,5 månader

Hej på er!

Just nu sitter jag på lektionen och har samhäll, jobbar på bra osv… Nej men jag har ju faktiskt varit sjukskriven nu i typ 2,5 månad men nu är jag tillbaka??! Jag gick tillbaka för exakt en vecka sen, och har ni gått en vecka. Är så stolt över mig själv att jag tagit mig tillbaka och även orkat gå varje dag. Var så nervös över hur mycket jag skulle ha efter mig men det verkar typ ändå lösa sig ändå! Visst, klart det är mycket och det krävs mycket tid och ork men jag ska klara detta!

Dessutom har det varit så himla kul att komma tillbaka till klassen och alla kompisar, och till att ha en rutin och saker att göra på dagarna! Att gå tillbaka nu var verkligen bästa beslutet på länge.

Började 8 imorse med bokredovisning som gick bra, skönt att ha det avklarat! Och annars har jag en rätt chill dag, har 2 lektioner till och sen ska jag och Emma sälja de sista biljetterna till vår 100-dagars fest som vi ska ha ikväll. Hur sjukt är inte det, att det är bara 100 DAGAR till fkn studenten!!?? Aldrig varit så taggad för något i hela mitt liv som jag är för allt kring studenten. Bal, 100-dagars, 50-dagars, studentfesten, balen och självklart hela studentdagen! Har dessutom redan köpt balklänning hit och håller just nu på att leta efter 2 studentklänningar + skor osv. Är ju ett tag kvar haha så det ska nog lösa sig.

Ikväll är planen att jag ska till Emma och göra iordning mig innan vi åker hem till Tove, Selma och Signe där vi är typ 20+ som ska föra innan vi drar till trädgårn och 100-dagars! Just nu är jag inte as taggad om jag ska va helt ärlig men det är bara för att jag är så galet trött nu men är övertygad om att jag lär bli taggad ikväll när jag börjat fixa mig.

Nu måste jag börja skriva på min uppsats haha och koncentrera mig på lektionen istället för detta.

Kram

Gillar

Kommentarer