Urgulliga presenter

I samarbete med lekvira.se


Hej på er!

Idag har jag jobbat som jag gör varje torsdag nu, och jag trivs verkligen så sjukt bra och jag är så otroligt tacksam över att jag får ha ett jobb som jag inte har ångest inför att gå till utan snarare tvärtom, jag tycker verkligen det är kul och ser fram emot det!

Jag jobbar hela dagar vilket kan bli rätt långt ibland, men så är det ju för alla. Men i och med att jag jobbar med förskoleklass så är vi ute ganska mycket och nu när det har börjat bli höst på riktigt så är det faktiskt galet kallt att vara ute flera timmar. Kom ganska nyligen hem och slängde mig fort som bara den i badkaret för att försöka värma mig haha. Men trots det har jag haft en sjukt mysig dag!

Nu tänkte jag tipsa er om världens sötaste dockor som finns att köpa på en superbra affär. Det är nämligen så att dem har flera olika dockor, antingen som man kan ha som inredning ( tex vid jul) men det finns också så alliga dockor som man kan ge till ett litet barn tex. Det är ju verkligen en så bra och fin present till en nyfödd, eller kanske på ett dop eller liknande. Den nallen jag fick när jag föddes har jag lixom fortfarande kvar och sover med varje natt hahahah. Och just dessa dockor är danska Maileg dockor , och det finns som sagt så sjukt mycket olika och fina varianter samt att det finns inredning och liknande till dockorna. Så sött!


Så kika in HÄR om ni vill klicka hem dessa urgulliga dockor!


Puss och Kram

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229