Vad hade jag gjort utan mitt körkort??

I samarbete med Trafiko

Hej på er!

Hoppas allt är bra med er! Med mig är det toppen! Jag är just nu iväg på ännu en liten resa genom Skåne och Österlen som jag och Emma var för några veckor sen. Men denna gång är jag med familjen, supermysigt verkligen! Sen jag för två år sedan tog mitt körkort (även när alla mina vänner gjorde det) så har vi ju haft så sjukt mycket fler och roliga möjligheter till att hitta på saker under hela året men framförallt under sommaren. Saker man kan åka iväg på med kanske en kompis eller ett helt gäng. Roadtripps är trots allt bland det bästa och mysigaste jag vet! Speciellt under sommaren!

Och nu under Corona tycker jag detta är

Så himla mysigt när man ändå inte helst ska resa utomlands, vilket är helt förståeligt så det är ju helt perfekt tillfälle till att ta tid till att utforska större delar av Sverige nu tycker jag. Dessutom så är ju faktiskt Sverige väldigt mysigt och såå fint. Jag absolut ÄLSKAR ju Skåne tex. Och inget av detta hade ju varit möjligt om jag inte hade haft körkort såklart. För mig var det jätteviktigt att ta mitt körkort när jag fyllde 18 år. Inte för att jag var i jättestort behov av det, jag bor ju trots allt väldigt centralt och nära till det mesta. Men jag kände att tar jag inte tag i det nu så finns risken att det aldrig sker. Men också för att jag skulle kunna ha friheten till att göra lite mer vad jag vill, åka vart jag vill och när jag vill. Och att ta mitt körkort var verkligen det bästa jag gjort. Självklart så var det väldigt tufft på många sätt då det är mycket prestationsångest (för min del) och nervöst men det är ju bara såå värt det. Och något jag verkligen vill tipsa er om är denna trafikskolan som heter Trafiko, det som är så otroligt bra med dem är att dem finns på ett flertal olika orter men också att man enkelt kan boka deras kurser och lektioner direkt i mobilen. Dem har även det super smart funktion där man kan öva inför uppkörningen genom att se vilka moment man klarat och vad man har kvar. Supersmidigt! Samt att dem även har så man kan öva på körkortsfrågor!

Så ska ni också kanske ta körkort nu eller snart så tycker jag absolut ni ska kika in denna tjänsten och använda er av den för att så enkelt som möjligt ta ert fantastiska körkort!

Ni hittar dem HÄR

Puss och Kram

Gillar

Kommentarer